Over ons

De dienstverlening naar klanten zit in de kern van ons DNA. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig om het verschil te maken voor onze klanten.

Onze mensen werken in onze kantoren in Den Haag, Eindhoven en Zwolle. Medewerkers hebben veel ervaring (gemiddeld 15 tot 20 jaar) en een uitgebreide vakkennis waardoor onze klanten verzekerd zijn van kwaliteit. Wij werken altijd met veel enthousiasme en creativiteit aan onze opdrachten en bieden dienstverlening en producten op maat.

Wij zijn er om jouw bedrijf en klanten echt verder te helpen!

MEDIA

Wij maken hoogwaardige content voor Business-to-Business professionals in specifieke niches.

We publiceren content naar print en online maar geven bijvoorbeeld ook naslagwerken uit. Dat doen we voor titels die we in licentie uitgeven en voor onze eigen titels. Daarmee bieden we professionals need-to-know vakinformatie en adverteerders effectieve media om te communiceren.

CREATIE

Wij bieden u een gestroomlijnd publicatieproces

Wat ons onderscheid van veel andere vormgevers is dat wij print titels opmaken conform ontworpen stylesheets, waarbij we WoodWing inzetten als webportaal en redactionele workflow waarbinnen redactie en opmaak zijn geïntegreerd. Het systeem biedt alle deelnemers, betrokken bij de totstandkoming van een publicatie, de mogelijkheid online samen te werken aan een set van documenten. Kortom, een heel erg efficiënt productieproces.

BEHEER

Uw abonnees in de beste handen

Abonnees zijn de beste klanten die je kan hebben. Wij beheren al ruim 15 jaar de abonnee- en ledengegevens voor circa 100 magazines. In onze klantencontactcenters in Eindhoven en Zwolle verwerken wij inkomend telefoonverkeer, post en e-mails en kunnen we het gehele proces van abonnementenbeheer en advertentietraffic verzorgen.

OPLOSSINGEN

De ruggengraat van uw uitgeefproces

Persmanager heeft in licentie de volgende applicaties in gebruik: Zeno_N; AFAS; Woodwing; Adobe; Ad4All Ad|Portal; Integrated For Publishers en bijvoorbeeld Exenzo.

Kom in contact met Persmanager
Wil je contact opnemen met Persmanager over één van onze diensten of oplossingen? Je bereikt ons via onderstaande contactgegevens of het contactformulier. We kijken er naar uit!