Over ons

Onze klanten optimaal van dienst zijn is de kern van ons DNA. Daar zijn onze medewerkers dagelijks mee bezig vanuit onze kantoren in Den Haag, Eindhoven en Zwolle. Persmanager kan het verschil maken, dankzij hun ervaring (15 tot 20 jaar) en uitgebreide vakkennis. Een garantie voor kwaliteit!

Wij werken altijd met veel enthousiasme en creativiteit aan onze opdrachten en bieden dienstverlening en producten op maat. Dat allemaal om jouw bedrijf en klanten echt verder te helpen!

MEDIA

Persmanager verzorgt hoogwaardige content voor business-to-business professionals in specifieke niches.

Niet alleen door het publiceren van content naar print en online, maar bijvoorbeeld ook door het uitgeven van naslagwerken. Voor titels die we in licentie uitgeven en onze eigen titels. Daarmee bieden we professionals de vakinformatie die zij echt nodig hebben en adverteerders effectieve media om te communiceren.

CREATIE

Wij bieden u een gestroomlijnd publicatieproces

Persmanagers onderscheidt zich van veel andere vormgevers doordat wij printtitels opmaken conform de ontworpen ‘style sheets’, met WoodWing als webportaal. In de redactionele werkwijze is de opmaak geïntegreerd. Het systeem biedt alle deelnemers, betrokken bij de totstandkoming van een publicatie, de mogelijkheid online samen te werken aan een set van documenten. Kortom, een zeer efficiënt productieproces.

BEHEER

Jouw abonnees in de beste handen

Abonnees zijn de beste klanten die je kunt hebben. Wij beheren al ruim 15 jaar de abonnee- en ledengegevens van circa 100 magazines. In onze klantencontactcentra in Eindhoven en Zwolle verwerken wij inkomend telefoonverkeer, post en e-mails en kunnen we het gehele proces van abonnementenbeheer en advertentieverkeer verzorgen.

OPLOSSINGEN

De ruggengraat van uw uitgeefproces

Persmanager gebruikt in licentie de volgende applicaties: Zeno_N, AFAS, WoodWing, Adobe, Ad4All Ad|Portal, Integrated For Publishers en bijvoorbeeld Exenzo.

Kom in contact met Persmanager
Wil je contact opnemen met Persmanager over één van onze diensten of oplossingen? Je bereikt ons via onderstaande contactgegevens of het contactformulier. We kijken ernaar uit!